סדנת סושי

כאשר אתם מחפשים חוויה בלתי נשכחת בתחום העשייה והיצירה במטבח, לכו על סדנת סושי. זוהי חוויה יפנית בניחוח קסום שאינו מוכר. הסושי היפני המסורתי הצליח לסחוף אחריו הרבה מעריצים בתרבות האוכל הישראלי. הסושי פותח בפניכם עולם חדש של הכנת מאכלים מעניינים וגם טעימים ואין כמו חידושים מרתקים בתחום האוכל כדי לספק את חווית היצירה שלנו.

היכן לבחור לעבור סדנת סושי?

היכן נמצא את היפני שיסכים לגלות לנו את סודותיו הכמוסים אותם הביא אתו מהמטבח היפני? אז זהו, שכבר לא ממש חייבים לחפש את היפני האוטנטי לשם כך. סודות הסושי התגלו זה מכבר ומככבים במטבחים ובמסעדות רבות ברחבי הארץ. קצת ידע, כללים ומעט טיפים, ואתם גם נכנסים למועדון והופכים להיות 'סושי מאסטרים'…

שפיז – מביאה עליכם את הניחוחות מיפן

בשפיז – מעבירים בין שלל הקורסים והסדנאות השונות גם סדנת סושי קסומה. הסדנה מעניקה למשתתפים בה חוויה יפנית אותנטית וייחודית ברוח ובניחוח של יפן הרחוקה. הסדנא מרתקת ביותר ומכניסה את המשתתפים בה לאווירה השונה והמעניינת של תרבות אחרת שאינה מוכרת.

איך מתנהלת סדנת סושי?

סדנת הסושי מתחילה עם הכרת החומרים והמצרכים בהם נשתמש להכנת הסושי, לאחר מכן נלמדים הטכניקות השונות להכנת הסושי המושלם עד ליצירת הרול. הסדנה מועברת באופן חוויתי על ידי שף מקצועי ועתיר ניסיון כך שהידע עמו אתם יוצאים מהסדנא הינה רבת ערך.

אם גם אתם מעוניינים להשתתף בסדנת סושי, הגעתם למקום הנכון. שפיז – האקדמיה הקולינרית הגדולה והמקצועית תשמח ללמד גם אתכם מרזי המקצוע בתחום הכנת הסושי. מובטחות לכם שעות רבות של הנאה במטבח, היצירות שיצאו תחת ידיכם יקצרו תשואות רבות והטעם הטוב שיישאר  בפיכם יוליך אתכם שוב ושוב אל המטבח להכנת הסושי.