הסמכה כקונדיטור עם תעודה ממשלתית וצבירת ידע וניסיון באמצעות השתלבות בעבודה מעשית בשכר
במהלך הקורס ישתלבו התלמידים בעבודות בשטח : בקונדיטוריות, מסעדות, מלונות, וכ’ו

תוכנית לימודים

קורס קונדטוריה שלב 1 בהיותו מכוון לאנשי מקצוע והמיועדים להשתלב בתחום ככאלה, מציע עולם עשיר של ידע שמביא את עולם האפייה במלואו אולם לא מסתפק בו בלבד. מבנה הקונדיטוריה וארגון עבודה, שיטות אפייה ומתכוני יסוד, תורת החומרים, ציוד ומכשור, לחם ומוצרי שמרים עוגות, מאפים וקינוחים ואפילו עזרה ראשונה: כל אלה הם רק חלק מן הנושאים הנלמדים בקורס. גם הכשרה בשפות צרפתית ואנגלית, בעיקר בהקשר לעולם הקונדטוריה, מהווים חלק מהקורס, וזאת במטרה לתת את מגוון ומבחר הכלים הטובים שיעמדו לרשות הקונדיטורים הצעירים בצעדיהם הראשונים בתחום. אפשרויות התעסוקה לאחר סיום הקורס בהצלחה וקבלת התעודה במשרד התמ”ת, הן רבות ומגוונות וניתן להשתלב בטובי המטבחים בארץ, ואף להתקדם לעבר עסק עצמאי בתחום. הקורס המוצע באקדמיה הקולינארית CHEFIZZ הנמצאת במרכז הארץ בעיר פתח תקווה, הכשיר כבר קונדיטורים רבים שמצאו את עצמם בחוויה של רכישת מקצוע לחיים לצד הנאה של ממש מהלימודים. לפרטים והצטרפות התקשרו בהקדם ושריינו את עתידכם.

נבחרת קונדיטורים מובילה

תנאי עבודה מעולים

בית ספר כשר

חומרי גלם משובחים

למידע נוסף השאירו פרטים