קורס בישול למתחילים

האהבה למטבח, בדומה לאומנות, מוציאה מן האדם את היצירתיות, המעוף, הנתינה וההשקעה גם יחד, וכל זאת בדרך אל תוצרים סופיים מרשימים ומפנקים. בין אם מדובר בארוחות גורמה במטבח הפרטי, פינוקים לבני המשפחה ולחברים ובין אם השאיפה היא להמשיך הלאה ולחבר את התשוקה עם מקצוע ופרנסה, מוטב להתחיל ברכישת היסודות בעזרת קורס בישול למתחילים.

אין הנאה גדולה משילוב בין יצירתיות להענקה, שני אלמנטים בולטים בעולם המטבח. אנשים שמתחברים למטבח וחובבי בישול לרוב ירכשו את הבסיס במטבח הביתי, מאמא או מסבתא (לעתם גם מאבא, למה להכליל), על ידי ניסוי וטעייה ובאמצעות לא מעט חוויות משעשעות על ניסויים שלא צלחו. ההבדל בין בישול ביתי חביב למנות אירוח מרשימות ועשייה המעניקה מקום לביטוי אישי בכל מנה, טמון בלמידת יסודות הבישול, במאגר ידע עצום ומרתק, שהופך כל מנה למשודרגת בכמה רמות מעל, בזכות הבנת הכלים, הכימיה, השילובים, תורת העשה ובעיקר תורת האל תעשה.

מה לומדים בקורס בישול למתחילים

קורס בישול למתחילים אפשר ללמוד בכל בית ספר לבישול. הקורס ישלב תיאוריה לצד פרקטיקה, חומר תאורתי לצד עשייה והתנסות, במקום המעניק את כל הכלים לשם כך. ההנאה מתחילה כבר בשלב הלמידה, המאפשרת התנסות ברמה גבוהה מזאת שמציע בדרך כלל המטבח הביתי, לצד הכוונה מטובי בעלי המקצוע בתחום, תוך מתן דגש על היסודות מהם ניתן לשאוב ולפתח את התורה כולה. גם בשלנים חובבים שהפיקו תחת ידם מנות מרהיבות במהלך השנים, נפעמו לגלות את מאגר הכלים שהועמד לרשותם במסגרת ההכשרה, ואת כל שלא נוכחו בעצמם בשנים של התנסות אישית (שהיא בעלת משמעות בפני עצמה).

קורס בישול למתחילים באקדמיה שפיז

באקדמיה הקולינרית CHEFIZZ אשר נמצאת במרכז פתח תקווה, מציעים מגוון קורסים והכשרות המסייעים ברכישת כלים והתפתחות אישית בתחום הקולינרי ובעולם הבישול, האפייה והקונדיטוריה.

לקבלת מידע אודות פתיחת הקורס הקרוב – לחצו כאן