קורס קונדיטוריה

ריחה של עוגת שמרים חמימה העשירה בסוכר וקינמון מפתה אתכם? ואולי מראיה של עוגת גבינה גבוהה בארשת מלכותית? או שדווקא עינוגי עוגיות קטנטנות המכילות כל טוב ומפיצות את ריחן למרחקים? דינן של הארוחות העשירות והמוצלחות ביותר נקבע עם הגשת הקינוח לשולחן. בקינוחים, יותר מאשר במנות אחרות, קיימת חשיבות למראה המנה ואופן ההגשה באופן שאינו נופל מהרמה הנדרשת באיכותו וטעמו של הקינוח. הגשה של קינוח או מאפה שיעמוד גם בסטנדרטים של איכות וטעם משובח וגם ברמה גבוהה ומרשימה של הגשה יפה הוא בבחינת אומנות שיש להכיר את רזיה וחוקיה על מנת לנחול הצלחה.

קורס קונדטוריה – חווית למידה ורכישת כלים מקצועיים

קורס קונדיטוריה הוא שילוב בין רכישת תיאוריית הכלים והידע הנדרשים לשם כך, לצד למידה חווייתית והתנסות מעשית, תוך קבלת ליווי והכוונה לאורך הדרך כולה, מאנשי מקצוע מעולים ובעלי שם, וזאת בסביבת עבודה מעוררת השראה המשלבת מכשור מצוין ברמה גבוהה וחומרי גלם באיכות גבוהה, שהם הבסיס להצלחה בתחום. הכשרה מסוג זה מתאימה הן לחובבים המבקשים לשדרג את יכולותיהם האישיות ואת המטבח הביתי, והן למי שרואה בעצמו כמתאים לפיתוח קריירה בתחום.

הכין לבחור לעבור קורס קונדטוריה?

רבים המגיעים לעולם הקונדיטוריה מספרים כי קיבלו קורס קונדיטוריה במתנה, דווקא מאחרים. בני משפחה וחברים אשר זיהו את הפוטנציאל הגלום בהם, הן להנאה מהקורס, והן ביכולותיהם להפיק ממנו ידע מעשי ולהתפתח בתחום. גם חיילים משוחררים רבים בוחרים להתחיל את לימודיהם בהכשרה מקצועית בתחום על מנת לקבל כלים ראשוניים לכוון את דרכם, ברכישת מקצוע שעשוי להיות לכל החיים.

האקדמיה הקולינארית CHEFIZZ בפתח תקווה, מציעה מגוון קורסים והכשרות בעולם המטבח והקולינריה, בניהם קורסים בתחום האפייה והקונדיטוריה, הנמצאים בין התחומים המבוקשים בעולם המטבח. ההנאה מהקורס היא הך בונוס לעולם הידע העשיר והכלים המקצועיים אותם רוכשים באי הקורס. לפרטים נוספים והרשמה פנו אלינו עוד היום ותתחברו למעוף שבכם.